De schoonheidssalon

In onze salon in Ruinerwold bieden wij u diverse gelaatsbehandelingen. Met deze behandelingen helpen wij u uw huid verzorgen, verbeteren en te ontspannen. Voor deze behandelingen maken wij gebruik van Absolution. Absolution is een gecertificeerd biologisch product. Door de effectieve ingrediënten zorgen de behandelingen voor een gelijk zichtbaar stralend resultaat.

Iedere huid is uniek en weerspiegeld wat u nodig heeft. Wij luisteren graag naar waar uw huid om vraagt, zo kunnen wij u een huidverzorgingsbehandeling op maat geven.

Klik hier om onze mogelijkheden en prijzen te bekijken.

Tot ziens in de salon.

maandag:
gesloten
dinsdag:
08:30 – 18:00
woensdag:
13:00 – 21:00
donderdag:
08:30 – 18:00
vrijdag:
13:00 – 21:00
zaterdag:
07:30 – 12:30

Absoluut Absolution

Als iets Absolution kenmerkt, dan is het wel de doeltreffende eenvoud. De verzorgingslijn is opgebouwd uit verschillende componenten, zodat het heel eenvoudig en heel precies af te stemmen is op de behoeften van je huid. Maar niet alleen daarom is Absolution een bijzondere verzorgingslijn. De producten bevatten uitsluitend biologische ingrediënten. Ook aan de verpakkingen is gedacht. Deze zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal en bedrukt met plantaardige en biologisch afbreekbare inkt.
Absolution past uitstekend in onze manier van werken, waarin we heel bewust kiezen voor balans in gezondheid en in onze lifestyle. Met Absolution kun je er stralend uitzien, zonder daarbij het milieu te belasten. Iets wat we bij Van den Berg hoog in het vaandel hebben.

Heeft u meer vragen over de Absolution producten waar wij meer werken?
Neemt u dan contact met ons op.


Foto’s